Чорноморець – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Сусідам по турнірній таблиці потрібна перемога

У шостому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у суботу, 14 вересня, в Одесі зустрінуться «Чорноморець» та «Інгулець». Номінально господарем у цьому матчі мав бути «Інгулець», але через недопуск стадіону до матчів, керівництво петрівського клубу прийняло рішення грати всі домашні матчі першої частини сезону на виїзді. Тому зараз «Чорноморець» прийматиме команду з Петрового, яка також хоче здобути дебютну перемогу у новому сезоні.

Чорноморець

За перші 5 турів чемпіонату України «моряки» виграли лише одну гру з п'яти, і зараз перебувають у нижній частині турнірної таблиці. Однак, незважаючи на негативні результати, команду Олександра Бабича точно не варто списувати з рахунків, адже «Чорноморець» після поразки від «Полісся» намагатиметься перервати невдалу серію із трьох поразок, і ідеальною можливістю може стати перемога над «Інгульцем», який також знаходиться у зоні вильоту.

Крім цього, під час міжнародної паузи до «моряків» приєдналися Євген Скиба з «Миная», Лука Лацабідзе з «Шахтаря» (на правах оренди), Ілля Шевцов з «Шарлотта», і два легіонери з «Полісся»: воротар Чіджоке Аніагбосо та захисник Мозес Жаржу. Тому можна зробити висновок, що одесити з користю провели паузу під час матчів збірних, і зараз намагатимуться перемогти, і порадувати вболівальників.

Інгулець

А з «Інгульцем» склалася ну дуже складна ситуація: номінально господарями цієї гри мали бути петрівці, але через недопуск стадіону до поєдинків справа дійшла до того, що президент «Інгульця» Олександр Поворознюк заявив про зняття команди з чемпіонату України, однак потім все ж змінив своє рішення.

Щодо результатів команди, то петрівці зараз знаходяться на 14 сходинці в УПЛ, маючи в своєму активі 3 очки. Після поразки у компенсований час від «Зорі» підопічні Василя Кобіна тричі зіграли внічию, при цьому також із цьогорічними учасниками єврокубків - «Поліссям» та «Кривбасом», де команда з Петрового пристойно грала проти більш сильних клубів. Але в останній грі перед паузою на матчі збірних «Інгулець» розгромно програв «Руху» з рахунком 0:5. І зараз, враховуючи, що «Інгулець» ще не відкривав лік перемог у новому сезоні, петрівці намагатимуться нарешті здобути дебютну вікторію, однак в суперниках у команди з Петрового «Чорноморець», з яким буде грати дуже непросто.

Статистика зустрічей

Команди провели одна з одною 5 матчів. По одному разу перемоги здобули як «Інгулець», так і «Чорноморець», три рази була зафіксована нічия. Різниця м'ячів 6-4 на користь «Інгульця». Востаннє між собою команди грали ще в сезоні 2022/2023. У першій грі команди розписали мирову 1:1, де у «Чорноморця» забив Манджрекар Джеймс, а у «Інгульця» - Євген Запорожець. А вже у другому колі перемогу здобули «моряки» з рахунком 2:1. У одеситів голи забивали Гай Хадіда і Данило Алефіренко, а у петрівців - Іван Головкін.

Прогноз на протистояння

У цій грі складно виділити фаворита, бо обидві команди розташовані у нижній частині таблиці, і кожен заліковий бал може бути як для «моряків», так і для «Інгульця» на вагу золота. Однак все ж таки віддамо перевагу «Чорноморцю», який грає у рідних стінах, і тому одесити мають більше шансів на перемогу у майбутньому поєдинку. Проте «Чорноморцю» не так просто буде взяти 3 очки, адже «Інгулець» навряд чи приїхав до Одеси, щоб програти. Тому ця гра буде багата на боротьбу, де 1 забитий м'яч може відіграти важливу роль у підсумковому результаті.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Рудько, Кайо Гомес, Удод, Скиба, Бутко, Шпорн, Сігеєв, Петряк, Габелок, Попов, Хобленко

«Інгулець»: Паламарчук, Шершень, Вілівальд, Малиш, Сидоренко, П'ятов, Волохатий, Мисик, Козак, Білоцерковець, Богунов

Прогноз Sport.ua
Чорноморець
14 вересня 2024 -
13:00
Інгулець
Перемога Чорноморця 2.47 Зробити ставку
Дмитро Теліцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 вересня 2024, 15:37 3

Відомий експерт оцінив матчі збірної України в Лізі націй