«Мені без різниці». Усик поділився висновками з першого бою з Ф'юрі

Олександр – про бій із Тайсоном, який відбувся в травні цього року

Чинний чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO в суперважкому дивізіоні Олександр Усик поділився думками про своє протистояння з екс-чемпіоном світу за версією WBC британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

«Мені без різниці, що він побачив у бою про мене. Головне - що я побачив у бою про нього. Тренер, уся моя команда вже переглянула бій у записі. У мене є свої корективи моєї роботи, тренер має свої. Із цього ми зробимо що-небудь нове.

Чи був це близький до ідеалу бій? Так. Усе, що ми планували - ми це зробили. Це залежало тільки від того, як поводитиметься опонент. Він поводиться вільно так, як ми йому дозволяємо. Мій опонент поводиться так, як дозволяю йому я.

Ми зробили все, що я тренував, до чого ми готувалися. Але ми виконали трохи більше роботи, ніж планували. Наш табір був не 3-4 місяці, як зазвичай, а 9. Була дата - бій перенесли, нова дата - Тайсон травмувався. Усе це переносилося. Якщо чесно, мені стало нудно в тому таборі, ми змінювали деяку роботу. Але ми зробили все, що планували. Слава Богу, є перемога, - зізнався Усик в інтерв'ю ютуб-каналу Kanał Sportowy.

Як відомо, у першому бою Усик виграв у Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів.

На 21 грудня цього року заплановано другий поєдинок українського і британського боксерів.

Раніше непереможний супертяж із Німеччини висловився про реванш Усик - Тайсон.

Юрій Остроумов Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 16:39 37

Владислав Крапивцов може підписати контракт із лондонським клубом