У Шахтарі пояснили, чому гратимуть матчі ЛЧ на стадіоні Шальке

Дмитро Кириленко задоволений тим, як пройшов минулий сезон у Гамбурзі

Комерційний директор донецького «Шахтаря» Дмитро Кириленко пояснив, чому команда буде грати матчі ЛЧ на стадіоні «Шальке»:

«Ви знаєте, що коли підписуєш такі контракти, то у них передбачений NDA - договір про нерозголошення даних. Все, що стосується оренди та її вартості, прописане у нас в NDA. Тому я не можу ділитися такою інформацією.

Щодо Фелтінс-Арени. В першу чергу, я хотів би почати зі слів подяки «Гамбургу», його вболівальникам та менеджменту за гостинний прийом та професіоналізм минулого сезону. Ми дуже задоволені тим, як ми провели минулий сезон у Гамбурзі і за це дуже дякуємо усім причетним. Ясна річ, що Німеччина, в цілому, дуже футбольна країна. І інтерес до футболу тут просто величезний. Ми обирали між стадіонами, де і клуб, і стадіон є одним цілим, тобто, стадіон є власністю клубу. І таких клубів, насправді, у Німеччині небагато. А от Гельзенкірхен і «Шальке» - це якраз такий приклад.

Друге, що бралося до уваги, це те, коли там востаннє була Ліга чемпіонів. До того, як ми заходили до Гамбурга, востаннє матчі Ліги чемпіонів там грали у сезоні 2006/07. Ясна річ, що ми вирішили грати там. Цього сезону спробуємо інший стадіон, де матчі ЛЧ були, можливо, не так давно, як у Гамбурзі, але глядач вже встиг засумувати за цим турніром. Ось у Гельзенкірхені матчі Ліги чемпіонів востаннє грали у сезоні 2018/2019».

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 15:54 2

Франческо Тотті вважає, що гроші можна було б витратити краще

Коментарі