Роналду зізнався, чого ніколи не дозволить своїм дітям щодо себе

Кріштіану виступив із заявою про виховання своїх дітей

Форвард збірної Португалії та саудівського клубу «Аль-Наср» Кріштіану Роналду розповів про характер своїх синів, зізнавшись, що ніколи не дозволить їм перемогти себе.

«Кілька днів тому я був на Червоному морі, грав у падел. Я і Кріштіану-молодший постійно сваримося, можемо не розмовляти кілька днів. Ось чому я щасливий, навіть маленький Маттео любить змагатися, і мені це подобається. Це показує, що вони носять характер.

Серйозно, мої діти такі ж, як я. Я їх цього не вчу, вони бачать це на моєму прикладі, тому що іноді, коли я програю, я злюся, іноді плачу - залежить від моменту. У цьому вони схожі на мене, не хочу програвати навіть своїм дітям. Я нічого не даю просто так.

Вони завжди бачитимуть свого батька як приклад, вони щодня спостерігають за мною - удома, на тренуваннях або в грі. Вони бачать, як багато працюю.

Прямо зараз Кріштіану хоче стати футболістом, але я не чиню на нього великого тиску, лише трохи. Йому 14 років, він уже чинить тиск через те, що він син Роналду. Нехай робить свої помилки, але сподіваюся, що в майбутньому він стане професійним гравцем.

Якщо він не стане футболістом, може, вибере іншу професію, але я завжди його підтримаю. Ми не можемо тиснути на наших синів тільки тому, що ми відомі», - заявив 39-річний Роналду в подкасті Rio Ferdinand Presents.

Раніше Кріштіану Роналду розкритикував свій колишній клуб «Манчестер Юнайтед».

Юрій Остроумов Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 вересня 2024, 09:01 0

14 вересня о 15:30 відбудеться матч 6-го туру УПЛ