МАФВЕНТА: «Радий вперше зіграти за Металіст 1925. Відчуваю себе як удома»

Новачок клубу поділився враженнями від дебюту в українському футболі

Новачок Металіста 1925 Голден Мафвента поділився враженнями від свого дебюту в українському футболі в грі Першої ліги проти Металурга (2:1) та розповів про те, як його прийняли в команді та чи багато знав про Україну раніше:

- Які перші враження від першого поєдинку в складі Металіста 1925?

- Я щасливий, що мені вдалося вперше зіграти у складі моєї нової команди та відразу ж зробити це в стартовому складі. Насправді це було неймовірно!

- Як оцінюєш гру команди проти Металурга та персонально свій виступ?

- Команда здобула перемогу, тож, наразі, все добре. Хоча це була непроста гра, я віддаю належне нашим суперникам! А щодо мого особистого виступу, думаю, що зіграв непогано, хоча я все ще на етапі знайомства та налагодження ігрових зв'язків з моїми новими одноклубниками.

- Як взагалі тебе прийняли в колективі?

- Я можу сказати, що кожен, кого я зустрічаю тут, проявляє свою любов та турботу, готовність допомогти. Це дуже приємно та, завдяки такому ставленню, тут я почуваюсь як удома.

- Що ти знав про Україну та український футбол до того, як отримав можливість продовжити кар'єру в Металісті 1925?

- Чесно кажучи, я знав про Україну не багато. Але тепер я вивчаю все про вашу країну, щодня дізнаюсь багато нового про все.

- Чим ти займаєшся, коли маєш вільний від тренувань та матчів час?

- Складно відволіктися від футболу. Зазвичай, я дивлюся якісь футбольні матчі та займаюся самопідготовкою, намагаючись стати кращим у компонентах, які не є моїми найсильнішими сторонами. Також у вільний час можу подивитися фільм або почитати цікаву книжку.

Микола Степанов Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 вересня 2024, 07:03 0

Поєдинок відбудеться 13 вересня о 21:00 за Києвом

Коментарі