Аль-Наср – Аль-Ахлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії

Поєдинок відбудеться 13 вересня о 21:00 за Києвом

13 вересня на «Аль-Аввал Парк» пройде матч 3-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Наср» зустрінеться з «Аль-Ахлі». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Аль-Наср

Команда ось уже півтора роки може похвалитися наявністю Роналду у своїх лавах. Але при цьому не вдається взяти чемпіонський титул. Перед минулим сезоном і Луїша Каштру зробили тренером, і склад ще більше зміцнили зірками - але знову лише друге місце у саудівській футбольній першості. Зараз могли отримати Гюндогана, Шкрініара та Щесни, але в результаті підписали Сімакана (причому РБ Лейпциг отримав 45 мільйонів), юного Анджело з Челсі та воротаря Бенто Крепскі з Атлетіко Паранаенсе. І оновлена ​​команда втратила очки у першому ж турі, незважаючи на те, що Роналду відкривав рахунок - після перерви Аль-Раєд оформив підсумкові 1:1, реалізувавши пенальті. З Аль-Фейхою Кріштіану додав гол та передачу, Таліска зробив дубль - у підсумку суперника розгромили 4:1.

Аль-Ахлі

Клуб серйозно витратився перед минулим сезоном як на наставника, запросивши Маттіаса Яйссле, і на футболістів, на чолі з Фірміно. У результаті вдалося зайняти цілком гідне третє місце - але явно хочеться більшого. Тож у Джіді дуже хотіли Осімхена, домовилися з Наполі та обіцяли нігерійцю великий контракт. Але таки зірвалося, і вже 31-го серпня, після закриття вікна в Європі, на Близький Схід перебрався Тоуні, нападник збірної Англії - Брентфорд за нього отримав 40 мільйонів фунтів. Ще без Айвена фортеця трофеїв після 2:0 на своєму полі з Аль-Орубою програла в гостях у Аль-Фатеха, так нічим і не відповівши на гол Джаніні на початку другого тайму.

Статистика особистих зустрічей

Аль-Наср не програє вже п'ять матчів поспіль, і лише одного разу на цьому відрізку дозволили супернику взяти нічию. Минулого сезону Роналду та компанія набрали усі шість можливих очок: 4:3 вдома, 1:0 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у господарів. Але з огляду на те, як мало забивали клуби, можна ставити на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,615).

Прогноз Sport.ua
Аль-Наср Ер-Ріяд
13 вересня 2024 -
21:00
Аль-Ахлі Джидда
Тотал голів менше 3.5 1.615 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 11:19 17

Українського захисника хочуть використати як частину угоди по Дімарко