Ілля КВАСНИЦЯ: «Молодіжка налаштована вийти на Євро-2025 з першого місця»

Футболіст розповів про останні звитяги молодіжки

Молодіжна збірна України з футболу (U-21) здобула дві перемоги у відборі на Євро-2025 над Сербією та Північною Ірландією з однаковим рахунком - 2:1 й повернулася на Батьківщину.

Гравець молодіжної збірної України та «Руха» Ілля Квасниця ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло записати до свого активу ці звитяги, які дозволили достроково завоювати путівку до фінальної частини континентального чемпіонату:

- Приємно, коли виконуєш поставлене завдання. Передусім, відзначу чудовий мікроклімат в збірній, згуртованість, яка допомагала в скрутні моменти ну й, звичайно, добру організацію гри. Це вже заслуга тренерського штабу. Останні дві перемоги тішать й тому, що були здобуті в напруженій боротьбі. Особливо важко було в Балліміні, коли ми залишилися в середині другого тайму в меншості й північноірландці чинили серйозний тиск. Все ж, вдалося вистояти й продовжити переможну серію до восьми матчів.

Після фінального свистка керманич Унаї Мельгоса подякував за гру, побажав не зупинятися на досягнутому. Натякав на те, що треба достойно виступити в заключних матчах відбору - з Англією та Сербією, що відбудуться в жовтні. Ми самі налаштовані фінішувати на мажорній ноті й вийти на Євро-2025 з першого місця.

Раніше тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса прокоментував вихід команди на Євро-2025.

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 14:39 15

Андрій встиг ухилитися

Коментарі