ЛЄДНЄВ: «У Поліссі все на високому рівні. Кайфую від процесу щодня»

Хавбек поділився враженнями від перебування у житомирському клубі

Півзахисник «Полісся» Богдан Лєднєв поділився враженнями від перебування в житомирському клубі:

«Ну, звичайно, я чув багато про «Полісся» і про базу, але коли наживо це побачив, то, звичайно, все набагато масштабніше, ніж всі говорили мені.

Кайфую кожного дня від процесу, від того наскільки професійно все тут побудовано, є все, щоб працювати і прогресувати. В нас тут кожного тижня щось нове додається, якісь новинки, які для всіх цікаві та корисні. Навіть після мого приходу тут вже з'явилася барна стійка, де нам роблять спортивні напої до тренувань та після них. Для нас все готово, це дуже професійно.

Тут, дійсно, все на високому рівні. Якщо судити по українськими міркам, то на дуже високому рівні. І в жодній команді я не бачив, щоб так все було професійно і гармонічно.

Важливо було забити гол, звичайно. Для атакувального гравця гол додає впевненості, і хочеться забивати якомога більше. Звичайно, вже четверта гра, і хотілося б скоріше забити, але є як є. Радий, що забив перший гол, буду далі працювати, щоб набагато більше забивати в наступних матчах.

Я тренувався за індивідуальною програмою, вже дуже засумував за футболом. Коли вже перша гра відбулася, я був дуже мотивований і дуже її чекав. Тобто стільки позитивних емоцій було. Якщо чесно, не було хвилювання, була гра, ми ввели в рахунку і треба було вийти, допомогти команді. Думки були тільки про це, ніякого хвилювання не було.

Я задоволений в цілому, що ми перемогли в першому матчі, й одразу «Шахтар». Це класно для команди і для мене, та й своєю грою, в принципі, я задоволений. В нас у Динамо з 19 років було суперництво з «Шахтарем», і, звичайно, приємно їх перемагати».

Микола Степанов Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 20:15 1

У Флорентіно виникли непорозуміння з Вінісіусом