Ліга чемпіонів EHF. Ольборг переграв Нант, перемоги Барселони та ПСЖ

Завершилися чотири матчі першого туру гандбольної Ліги чемпіонів

Сьогодні, 11 вересня, чотирма матчами першого туру групового етапу розпочався сезон 2024/25 у гандбольній Лізі чемпіонів EHF.

У групі В данський «Ольборг» переграв французький «Нант». Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, і на перерву команди пішли за мінімальної переваги французів. Але в другій десятихвилинці другої половини зустрічі «Ольборг» провів серію з чотирьох точних кидків поспіль, яка й стала вирішальною - данці виграли з різницею у сім м'ячів, а їхній розігруючий Томас Арнолдсен закинув усі свої 11 кидків по воротах суперників. У другому матчі групи каталонська «Барселона» без проблем обіграла норвезький «Колстад» із різницею у п'ять м'ячів після +7 за підсумками першого тайму.

У групі А французький «ПСЖ» зміг утримати перемогу у матчі з македонським «Пелістером». Перший тайм парижани виграли з різницею +5, а після перерви балканці були близькими до того, щоб відігратися. Але в підсумку «ПСЖ» виграв із різницею +2, а їхній лінійний Каміл Сипжак закинув 11 м'ячів із 13 кидків по воротах суперників. У другому матчі групи португальський «Спортінг» спокійно обіграв польську «Віслу» Плоцьк із різницею у п'ять м'ячів та десятьма точними кидками лівого напівсереднього Мартіма Кошти.

Ліга чемпіонів EHF 2024/25, груповий етап, тур 1

11 вересня

Група А

ПСЖ (Франція) - Пелістер (Північна Македонія) - 31:29 (18:13)

Спортінг (Португалія) - Вісла Плоцьк (Польща) - 34:29 (17:14)

Група В

Ольборг (Данія) - Нант (Франція) - 38:31 (16:17)

Колстад (Норвегія) - Барселона (Іспанія) - 30:35 (13:20)

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 07:23 15

Колишній нападник синьо-жовтих відзначив Михайла Мудрика