ШАНДРУК: «Позитивні враження від спарингу. Дали зіграти гравцям U-19»

Керманич Вереса прокоментував перемогу в товариському матчі з Карпатами

Виконувач обов'язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук прокоментував гру червоно-чорних у переможному контрольному матчі проти львівських Карпат:

«Враження від спарингу з Карпатами залишилися позитивні. Ми здобули перемогу, грали проти хорошої команди, на хорошому полі. Загалом, залишився задоволений якістю і обсягом виконаної командою роботи.

Кожна перемога, навіть у спарингу, додає позитивного настрою. Тому, ми дещо підняли моральний дух команди після прикрої домашньої поразки у чемпіонаті від Лівого Берега. Футболісти отримали один вихідний, після якого ми розпочнемо цілеспрямовану підготовку до календарної гри проти Полісся у Житомирі.

У контрольному матчі проти Карпат ми також дали ігровий час вихованцям з команди U-19. Вони добре проявляють себе у поєдинках юнацького чемпіонату. Ми за ними стежимо. І Владислав Волчков, і Орест Лепський, і інші - заслужили на свої хвилини на полі у складі першої команди. Чи зможуть вони дебютувати за основу в офіційних матчах вже восени? Це важка праця над собою. Але я їм бажаю продовжувати сумлінно тренуватися і прогресувати».

У контрольному матчі проти львівських Карпат у складі першої команди Вереса дебютував 17-річний Владислав Волчков (на фото).

Він вийшов на заміну на 91-й хвилині матчу, в якому Верес святкував перемогу (1:0). Владислав Волчков - гравець команди Верес U19. У цьому сезоні за юнаків червоно-чорних він зіграв 5 матчів, забив 1 гол і відзначився 1 асистом.

Також у матчі в складі першої команди знову зіграв 18-тирічний Орест Лепський. Футболіст зʼявився на полі на 61-й хвилині. За команду Верес U-19 Орест Лепський упродовж трьох сезонів відіграв 47 матчів і забив 8 голів.

Микола Степанов Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 00:55 14

10 вересня синьо-жовті програли Чехії у 2-му турі Ліги націй 2024/25