Гравці збірної Чехії шоковані своїми фанами у матчі з Україною

Черни та Соучек не чекали такого у Празі

Лідери збірної Чехії хавбек Томаш Соучек та вінгер Вацлав Черни заявили, що залишилися розчаровані вболівальниками своєї команди та організацією матчу з Україною у Лізі націй.

На стадіоні у Празі українських уболівальників виявилося не менше, ніж чеських, а у футболістів склалося враження, що вони грають на виїзді.

«Ми раді перемозі, але є ще один аспект. Ми розуміли, що на стадіоні можуть бути українці, але те, що сталося, було для нас неприємним. Сумно, що це був наче виїзний матч. Я вважаю, що чеський футбол на підйомі, і дуже неприємно бачити такі речі. Нам потрібні наші вболівальники, щоб був результат».

«Ми розуміємо, що багато українців у Чехії, але... Гравці збірної України мені сказали після матчу, що відчували, ніби грають вдома», - сказав Соучек.

Таку саму думку має і Черни.

«Я розумію, що останні результати не були позитивними, але хотілося б, щоб ми знову стали футбольною нацією. Не можна допускати те, що було на стадіоні у Празі. Це було дивно».

«Не можна так продавати квитки. Як це дозволили? Краще тоді грати на порожньому стадіоні», - сказав гравець збірної Чехії.

Попри підтримку вболівальників, Україна програла 2:3.

Іван Зінченко Джерело: iSport.cz
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 13:35 16

Мирослав Ступар вважає, що рефері прийняв правильне рішення

Коментарі