Костишин розповів, чого не вистачає футболістам збірної України

Відомий український тренер порівняв синьо-жовтих з грузинами

Відомий український тренер Руслан Костишин висловився про шанси збірної України посісти перше місце у своїй групі Ліги націй:

«У мене віра у це ще є. Якщо ми обіграємо грузинську збірну та чеську, то вклинимося у боротьбу за перше місце. Усі розуміють - очки втрачати більше нам не можна.

Наведу приклад гри збірної Грузії, яка здобула дві перемоги у нашій групі. Я переглянув огляд матчу в Тирані - Албанія - Грузія. У досить важкому поєдинку грузини вірили у свої сили і дуже хотіли перемогти і зрештою це їм вдалося. Нашим хлопцям поки що цього не вистачає.

А щодо ситуації в цілому, то у нас є головне завдання - потрапити на чемпіонат світу 2026. Навесні почнуться відбіркові ігри і там уже все буде видно, чи впорається наш тренерський штаб із цим завданням».

Після поразки від Чехії (2:3) Україна посідає останнє місце в групі 1 дивізіону В Ліги націй, набравши 0 очок в 2 матчах. Для прямого підвищення в дивізіон А потрібно посісти перше місце в квартеті, а для участі в плей-оф за промоушн - фінішувати другими.

Дмитро Вербинський Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 00:01 15

Грузини здобули перемогу з рахунком 1:0

Футбол | 11 вересня 2024, 12:08 101