Петро ЛУЦІВ: «Всі у Металісті хотіли виконати вказівки тренера та перемогти

Атакуючий гравець «Металіста» розповів про матч із «Епіцентром»

Атакувальний гравець «Металіста» Петро Луців розповів про матч з «Епіцентром» (0:0) у 4-му турі Першої ліги.

- Петро, які твої враження від матчу? Результат по грі?

- У першу чергу хочу подякувати нашим захисникам, що в такий нелегкий час для нашої країни дають нам змогу займатися улюбленою справою. А щодо матчу, то я думаю, результат закономірний. Напевно, не найвидовишніша гра як для вболівальника, але всі старалися, всі хотіли перемогти, виконували настанови тренера. Результат закономірний і за грою, я вважаю.

- За тимчасової відсутності твого брата в основному ти виконуєш обов'язки центрального нападника. Тобі взагалі комфортно на цій позиції грати?

- Так, комфортно. Напевно, це взагалі найкомфортніша позиція. Але самі розумієте, у футбол потрібно вміти грати на всіх позиціях, незважаючи на роль футболіста на полі.

- У тебе було сьогодні декілька напівмоментів, коли ти намагався пробити, але кожного раз захисники суперника блокували твої удари. Прокручуючи голові ось ці моменти, як думаєш, десь міг зіграти краще?

- Звісно, міг, але м'яч у воротах не опинився. Хотілося забити і хотілося перемогти, це в першу чергу. Але нічого, будемо досконалюватися, у нас є тренування, чемпіонат продовжується, все попереду. І ми будемо налаштовуватися на кожну гру як на останню, перемагати і старатися радувати наших уболівальників.

- Минулого сезону «Металіст» саме за грою теж мало кому поступався, але особливо на старті сезону, у серпні-вересні дуже часто програвав. Зараз у «Металіста» нічия за нічиєю йде, тобто кудись воно має хитнутися. До чого ситуація ближче, до перемог чи поразок?

Я думаю, що ближче до перемог все-таки, команда прогресує. Самі бачите все. У нас молоді футболісти, наші хлопці прогресують. Це видно, вони і на тренуваннях прогресують. Я думаю, що в «Металіста» є велике майбутнє, все буде якнайкраще.

- Вже в наступному турі «Металісту» їхати до «Хуста», до твоєї колишньої команди. Як воно, ще відчуття якісь залишилися до «Хуста»? Чи ти вже повноцінно відчуваєш себе гравцем «Металіста»?

- Немає різниці, я думаю, яка команда. Так, колишня команда, але розумієте, нам потрібно налаштовуватись на довгоочікувану перемогу, яку чекають не тільки футболісти, а й вболівальники. Ми будемо налаштовуватись тільки на перемогу, не дивлячись на те, «Хуст» це чи якась інша команда. Виходимо перемагати, інших варіантів нема.

Микола Степанов Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 вересня 2024, 07:14 0

Колишній чемпіон світу назвав актуальні бої для ЕйДжея