Гратиме із Жиру. Лос-Анджелес підпише футболіста, який пішов з Шахтаря

Марлон Сантос нещодавно розірвав контракт з «гірниками»

Клуб північноамериканської MLS «Лос-Анджелес» близький до підписання 29-річного центрального захисника Марлона Сантоса, який донедавна мав контракт із «Шахтарем».

Напередодні «Лос-Анджелес» у соціальних мережах виклав ролик, яким анонсував прийдешнє підписання бразильського легіонера, але не вказав його імені.

«З пляжу Ріо-де-Жанейро на пляж Лос-Анджелеса», - підписане відео.

За інформацією журналістів Тіагу Брандау та Бруно Олівейри, йдеться саме про підписання Марлона Сантоса, який зараз перебуває у статусі вільного агента.

Марлон Сантос після початку повномасштабної фази російсько-української війни скористався Annexe 7 ФІФА і спершу перейшов у «Монцу», а потім грав на батьківщині за «Флуміненсе».

Бразильський клуб хотів підписати з футболістом повноцінний контракт, але Марлона не влаштував розмір зарплати і він погодився перейти в «Аль-Айн». Однак у клубі з ОАЕ бразилець провалив медогляд, внаслідок чого угода не відбулася, й він був змушений шукати інші варіанти.

До «Шахтаря» Марлон Сантос перейшов влітку 2021 року з «Сассуоло» за 12 мільйонів євро. Встиг зіграти 22 офіційні поєдинки за «гірників», будучи ключовою фігурою у команді Роберто Де Дзербі.

Нагадаємо, кольори «Лос-Анджелеса» нині захищає зірковий екс-форвард збірної Франції Олів'є Жиру.

Олексій Сливченко Джерело: OneFootball
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 вересня 2024, 20:35 79

10 вересня синьо-жовті зіграють проти чехів у 2-му турі Ліги націй 2024/25

Коментарі