Шанс для Зінченка. В Англії обговорюють проблеми Арсенала з травмами

Чи матиме українець шанс у центрі поля чи зліва в обороні?

Після інформації про травму провідного півзахисника «Арсенала» Мартіна Едегора в Англії почали обговорювати проблеми лондонської команди перед дербі з «Тоттенхемом».

Норвезький гравець, найімовірніше, пропустить матч АПЛ, а окрім нього у найближчому турі не зіграють Деклан Райс, у якого дискваліфікація, а також травмований новачок Мікель Меріно.

Експерти Sky Sports вважають, що перед тренером Мікелем Артетою стоїть непросте завдання замінити двох ключових гравців центру поля, а одним з варіантів рішення названо Олександра Зінченка.

Українець на старті сезону лише раз вийшов в основі на своїй позиції лівого захисника, але тренер поки що бачить ліворуч в обороні Юррієна Тімбера або Ріккардо Калафьорі.

Однак Калафьорі достроково повернувся з розташування збірної Італії з травмою і ризикує пропустити гру чемпіонату, що також дає Зінченку додаткові шанси показати себе вже на більш звичній позиції.

Якщо українець, відігравши лише близько 10 хвилин у матчі з Албанією, отримає мало часу і в поєдинку з Чехією, то він може повернутися до «Арсенала» у хороших кондиціях, щоб отримати шанс від Артети на тлі проблем і в обороні, і в півзахисті.

Не допомагає лондонцям і календар: за 7 днів команда зіграє проти «Тоттенхема», «Аталанти» та «Манчестер Сіті».

Іван Зінченко Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 вересня 2024, 19:04 25

Відомо, як Шеліхов залишив територію України