КДК оштрафував Вернидуба і тренера Карпат за скандальний епізод у матчі УПЛ

Львів'яни розпочали конфлікт і отримали суворіше покарання

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ покарав «Карпати» і «Кривбас» за численні порушенння Кодексу етики і чесної гри УАФ під час та після матчу 2-го туру УПЛ.

ФК «Кривбас» отримав штраф у розмірі 50 000 грн за неетичну, некоректну поведінку головного тренера команди Юрія Вернидуба. Також криворізький клуб заплатить 25 000 гривень за проігнороване рукостискання головних тренерів команд біля лав запасних після матчу.

ФК «Карпати» зобов'язали сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 100 000 грн за неетичну, некоректну поведінку тренера команди Ігоря Єрмакова. Останнього також зобов'язали провести 2 освітні лекції щодо необхідності дотримання положень Кодексу етики і чесної гри УАФ футболістами та офіційними особами клубів до, під час та після матчів для команди «Карпати» та команди «Карпати» U-19.

Відзначимо, що Єрмаков нецензурно звернувся у бік тренерів «Кривбаса»: «С***** б****». Після цього епізоду Вернидуб не потис руку головному тренеру львів'ян Владиславу Лупашку, чим викликав обурення вболівальників.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 вересня 2024, 14:22 14

Лондонський клуб планує відправити українця в оренду

Коментарі