Володимир ЦИТКІН: «Дуже багато залежатиме від Трубіна»

Колишній голкіпер оцінив шанси українців у другому матчі Ліги націй

Колишній воротар «Динамо», «Зорі», «Оболоні» Володимир Циткін, який тривалий час працював зі збірними України різного віку, ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього протистояння в Лізі націй між футболістами Чехії та України:

- Коли тренував юніорські та молодіжні збірні України, то наші шляхи часто перетиналися з чеськими однолітками, які вирізнялися добрим вишколом, якісною організацією гри. Останніми роками чехи додали й у швидкісній техніці, що дозволило їм покращити свої результати на міжнародній арені.

На мій погляд, сьогодні багато залежатиме, як українці зіграють в обороні. В складі чеської збірної чимало високих футболістів, які небезпечні при розіграші стандартних положень. Наші захисники, на жаль, якраз не можуть похвалитися надійністю на «другому поверсі». Залишається сподіватися, що Анатолій Трубін в Празі доведе, що чітко грає не лише на лінії воріт.

Думаю, що в порівнянні з невдалим стартовим матчем з албанцями, в складі української збірної будуть зміни. Можна передбачити появу з перших хвилин на полі Тараса Степаненка та Андрія Ярмоленка, думаю, що Михайло Мудрик вийде на заміну, коли його швидкість принесе більше користі. Схиляюсь до того, що наші обов'язково заб'ють, от ще б тільки свої ворота зберегти на «замку», - сказав Циткін.

Раніше спортивний журналіст і коментатор Ігор Циганик перед матчем із Чехією в Лізі націй висловився стосовно можливої відставки Сергія Реброва з посади головного тренера збірної України.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 вересня 2024, 09:55 7

Команди зустрінуться сьогодні, 10 вересня, у Празі

Коментарі