Колумбія – Аргентина. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу

Поєдинок відбудеться 10 вересня о 23:30 за Києвом

10 вересня на «Естадіо Метрополітано Роберто Мелендес» пройде матч 8-го туру відбору на чемпіонат світу в Південній Америці, в якому збірна Колумбії зустрінеться зі збірною Аргентини. Поєдинок розпочнеться о 23:30 за київським часом.

Колумбія

Команда не зіграла на чемпіонаті світу у Катарі. Але після провалу у тій кваліфікації показувала стабільно непогані результати. У тому числі вдалося підтвердити свій рівень і на Копа Америка влітку. Там кавові лише з Бразилією, у третьому турі групового етапу, грали внічию, і в результаті дійшли до фіналу, у тому числі вибивши в 1/2 Уругвай. Тільки неймовірна Аргентина та лише за рахунок голу Лаутаро Мартінеса не дала виграти трофей. Ще раніше, восени, Хамес (його гра настільки вразила, що хлопець повернувся до іспанської Прімери, нехай і в Райо Вальєкано) і компанія стартувала у кваліфікації на чемпіонат світу, по тричі вигравши і зігравши внічию. Відновлюючи виступи там, у Лімі з Перу начебто й продовжили свою серію, але при цьому обмежилися нічиєю 1:1.

Аргентина

Збірна довго не могла виграти трофеї, запам'ятавшись низкою поразок у фіналах, у тому числі на чемпіонаті світу-2014. Але зараз склався потрібний паззл, і таланти Мессі на полі, хоч і дуже важливі, тут поєднуються з тренерськими талантами Скалоні на тренерській посаді та сейвами Еміліано Мартінеса, у тому числі його вмінням вигравати післяматчеві серії пенальті. Саме так були обіграні французи у фіналі чемпіонату світу у Катарі. А минулого літа вдалося захистити статус переможця Копа Америка. У кваліфікації до мундіалю восени альбіселестес виграли 5 матчів із 6, хоча, звичайно, не варто забувати про осічку з Уругваєм вдома. Зараз, без травмованого Мессі, з Чилі, оформили перемогу, причому розгромну, 3:0. Щоправда, пару голів забили в останні 10 хвилин.

Статистика особистих зустрічей

Аргентинці виграли в основний час лише одного разу у чотирьох крайніх поєдинках. Інші приносили нічиї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси рівними. Але очевидно, що цей поєдинок не буде видовищним - ставимо на тотал менше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,81).

Прогноз Sport.ua
Колумбія
10 вересня 2024 -
23:30
Аргентина
Тотал голів менше 2.0 1.81 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 09 вересня 2024, 17:35 3

Боксер не зовсім погоджується з цими даними