Англія – Фінляндія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 10 вересня о 21:45 за Києвом

10 вересня на «Уемблі» пройде матч 2-го туру Ліги Націй, в якому збірна Англії зустрінеться зі збірною Фінляндії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Англія

Команда провалила попередній раунд Ліги Націй, зайнявши останнє, четверте місце у своєму квартеті і відправившись на зниження до дивізіону В. Що ж, новий менеджер трьох левів, Лі Карслі, отримав оптимальні умови для різноманітних експериментів - зрозуміло, що тут британці будуть фаворитами. І треба показати, що готові грати з результатами не гірше, ніж були за Саутгейта (1/2 на чемпіонаті світу-2018 і вихід у два фінали Євро поспіль), але при цьому без фірмової за Гарета нудної гри. Новий наставник, що працює з приставкою в.о., як тимчасовий працівник, досить помітно змінив склад. Нова версія англійської збірної розпочинала у Дубліні проти досить принципового суперника, Ірландії. І вже до середини першого тайму забили двічі зусиллями Райса і Гриліша, який повернувся в обойму, в результаті так і перемогли з рахунком 2:0.

Фінляндія

Збірна підтвердила свій помітний прогрес тим, що зуміла кваліфікуватися безпосередньо на Євро-2020. І навіть дебютувала на такому рівні з перемоги, з усіма застереженнями про шоковий стан противника, данців, після інциденту з Крістенсеном. Ось лише цей прорив залишається єдиним. Пуккі та компанія непогано виглядали й у наступних відбірних циклах, але у результаті боролися максимум за третє місце у своїх групах. Адже лідери, насамперед Пуккі та Градецьки, молодшими не стають. У новому циклі суомі стартували з поїздки до Афін, і з греками, не вийшло взагалі нічого: на три пропущені м'ячі так і не змогли нічим відповісти.

Статистика особистих зустрічей

Англійці ніколи не програвали фінам, і виграли у чотирьох із шести очних матчів.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що не буде особливої ​​боротьби. Рекомендуємо поставити на те, що явно сильніші господарі поля зможуть здобути перемогу. Ставимо те що, що тут англійці виграють при форі -2,0 голів (коефіцієнт - 1,78).

Прогноз Sport.ua
Англія
10 вересня 2024 -
21:45
Фінляндія
Фора Англії (-2) 1.78 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 10 вересня 2024, 10:07 0

Колишній чемпіон світу чекає перемоги Тайсона