Нідерланди – Німеччина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 10 вересня о 21:45 за Києвом

10 вересня на «Йохан Кройфф Арена» пройде матч 2-го туру Ліги Націй, в якому збірна Нідерландів зустрінеться зі збірною Німеччини. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Нідерланди

Команда явно спромоглася відвоювати свої позиції після непростого відрізка. Спочатку з ван Галом вдалося дійти до чвертьфіналу чемпіонату світу в Катарі, де з боєм поступилися майбутньому тріумфатору, Аргентині. Так, його наступник, Куман, після повернення на посаду тренера національної збірної мало не був відправлений у відставку через розгром від Франції на старті відбору та пари поразок у домашньому фіналі Ліги Націй. Але в результаті з ним нідерландці вийшли на Євро напряму, а вже на турнірі зуміли дійти до півфіналу, де відкрили рахунок з Англією, але в результаті поступилися 1:2 через гол Уоткінса на 90-й хвилині. У новому циклі, вже без Депая та кількох інших яскравих футболістів, помаранчеві в Ейндховені з Боснією влаштували феєрію: перемогли 5:2, причому усі голи забили різні футболісти.

Німеччина

Збірна практично ціле десятиліття, після тріумфу на чемпіонаті світу-2014, більше не грала, а мучилася - чого вартий невихід із групи одного з фаворитів на обох наступних мундіалях. У результаті рік тому Бундестім пішов на небачений для себе крок, звільнивши тренера - так Гансі Флік вписав себе в історію німецького футболу. Його змінив Нагельсманн, і цей крок допоміг. Він швидко оновив склад і змінив гру своїх підопічних, й та показувала на домашньому Євро хороший футбол. Залишається тільки шкодувати, що вже в 1/4 жереб звів манншафт з Іспанією - і та, нехай і в екстра-таймі, виграла. Зараз доводиться грати без низки ветеранів - піти вирішив не лише Кроос, а й Мюллер із Гюндоганом та Ноєром, а деяким, на кшталт Рюдігера, просто дали відпочинок. З Угорщиною це не завадило знищити суперника: все скінчилося 5:0.

Статистика особистих зустрічей

Німці не програють сусідам після 2002 року, хоча перетинаються часто. І виграли тричі у чотирьох останніх очних матчах.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу німцям. Але тут точно буде не нудно - чекаємо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,69).

Прогноз Sport.ua
Нідерланди
10 вересня 2024 -
21:45
Німеччина
Тотал голів більше 2.5 1.69 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 вересня 2024, 09:55 6

Команди зустрінуться сьогодні, 10 вересня, у Празі