Віктор ДОГАДАЙЛО: «Феномен Полтави – у довірі тренерському штабу»

Відомий футбольний експерт – про п’ятий тур змагань у Першій лізі

Віктор Догадайло у етері інформаційно-аналітичної програми «Україна футбольна» згадав про перемогу «Епіцентра» над «Буковиною», кризу «Миная» і розповів про успіх «Полтави», яка посідає першу сходинку у своїй групі за підсумками п'яти турів.

«Наставник «Епіцентра» Сергій Нагорняк був, мабуть, незадоволений тим, що команда пропустила два м'ячі у матчі з «Хустом». Але в цілому, у плані захисту команда стала більш збалансованою вже. І допоміг воротар Олег Білик, дуже вже досвідчений гравець, він дуже добре працює на останньому рубежі».

Щодо невдалого виступу вчорашнього учасника УПЛ «Минаю», то, на думку Догадайла, всьому провиною психологія.

«Коли «Минай» грав у Прем'єр-лізі, не було такого психологічного тиску на команду - рівень УПЛ все ж пробачає деякі негативні результати, - вважає фахівець. - Але сьогодні команда грає в Першій лізі, суперники багато грають від захисту і в цьому плані перебудуватися в атаці потрібно команді Любеновича. Сюди ж додалася і психологія, команду надломило в той момент, коли вони не вийшли, не вибороли право грати цей сезон в УПЛ».

«Полтава»? В першу чергу - це тренерський штаб Володимира Сисенка і найважливіше - це довіра йому. Я думаю, що він зробив сімейну команду. Дуже гарно підібрані гравці. Наддосвідчений кіпер Восканян дійсно виконує роль половини команди. Це як у «Реалі» Куртуа, так у Полтави Восканян».

Огляди усіх матчів у Першій та Другій лігах, коментарі та ще більше аналізу в інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна від дев'ятого вересня.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 вересня 2024, 11:54 7

Фахівець був упевнений, що в грі збірної при цьому тренері станеться прорив