Алькарас висловився про невдалий виступ на US Open

Також Карлос поділився очікування перед матчами Кубка Девіса

Третій номер світового рейтингу Карлос Алькарас прокоментував невдалий виступ на Відкритому чемпіонаті США з тенісу, де він зупинився у другому колі.

«На US Open мені не вдалося зіграти на належному рівні. Дуже складно викладатися на 100% щодня. Це теніс, у ньому буває всяке. Потрібно приймати речі такими, якими вони є. Через кілька днів ми з командою дійшли висновку, що мені не вистачило підготовки.

Літо було дуже насиченим на великі турніри - Ролан Гаррос, Вімблдон і Олімпіада. Між цими турнірами я дуже мало відпочивав, тому не встиг нормально підготуватися до Нью-Йорка. Але я отримав досвід, який, сподіваюся, допоможе мені в майбутньому», - сказав Карлос.

Алькарас з ентузіазмом підходить до завдання відбору Іспанії до фіналу Кубка Девіса. Іспанець зазначає, що завдання ускладнюється тим, що в групу входять команди Австралії, Чехії та Франції.

«Це найскладніша група, але якщо ви хочете бути найкращими, то повинні перемагати найкращих. У нас є перевага - ми граємо вдома.

У мене було кілька днів відпочинку, але найкраще і найгірше в тенісі - це те, що він не дає тобі часу розслабитися і подумати про те, чого ти досяг. Останнім часом у мене не завжди була можливість зберігати спокій і думати про своє літо», - сказав тенісист.

Володимир Клепач Джерело: Davis Cup
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 вересня 2024, 17:44 0

Спортивний директор клубу Кіке Карсель заявив, що «Жирона» – команда продажів