ТЕДЕСКО: «Не реалізували шансів. Йти з поля після поразки боляче»

Франція здобула перемогу над Бельгією у матчі Ліги націй

Увечері 9 вересня відбулися поєдинки 2-го туру Ліги націй.

Усі найяскравіші моменти матчів доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Франція здобула перемогу над Бельгією (2:0), набрала три очки і вийшла на друге місце у групі. Голи у господарів поля забили Рандаль Коло Муані та Усман Дембеле.

Доменіко Тедеско, головний тренер Бельгії, прокоментував гру так:

«Через 25 хвилин ми пропустили. Після хорошого початку гри залишати поле після поразки було боляче. Це нормально, що ми розчаровані. Ми грали сміливо 25 хвилин, у нас все було під контролем, і ми мали забити. Ми мали три шанси, один з них був явним моментом забити гол, але це проблема, з якою ми стикаємося вже довгий час.

Що пішло не так для Бельгії? Через 25 хвилин у нас виникли проблеми із пресингом. На початку ми мали інтенсивність, а потім ми трохи втратили перевагу. Ми не захищалися попереду. Ми були недостатньо терплячі. Терпіння у нас було, але потім ми почали надто багато ризикувати.

Важко судити про інші команди. Якщо говорити про Францію, можна побачити гравців, які відіграють значну роль. Гравці у півзахисті можуть відібрати м'яч та рвонути вперед. Сьогодні їх рівень був досить високим».

Зено Дебаст? Він був одним із наших найкращих гравців. Він грав із індивідуальністю. Ми маємо деякі проблеми в обороні. Є травмовані гравці. Зено зіграв дуже добре. Він знаходив вінгерів, грав м'ячі ззаду. Він був терплячим, у нього була швидкість. Нелегко виграти володіння проти таких гравців як Баркола. Він може покращити свою гру, але вже зараз це важливий гравець».

Микола Степанов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 09 вересня 2024, 16:45 8

Усик випереджає Зінченка та Мудрика