Рейтинг WTA. Людмила Кіченок оновила національний рекорд

Костюк піднялася на одну сходинку, Світоліна і Ястремська зберегли позиції

Жіноча тенісна асоціація опублікувала оновлену версію світового рейтингу після завершення US Open.

Фіналістка турніру Джессіка Пегула повернулася до топ-3, здобувши найкращий результат у кар'єрі. Торішня переможниця Коко Гофф опустилася на шосту сходинку.

У першу десятку увірвалася півфіналістка американського мейджора Емма Наварро, вона тепер восьма. Альона Остапенко покинула топ-10.

Топ-10 рейтингу WTA

Після US Open трохи піднялися в рейтингу Марта Костюк, Ангеліна Калініна, Дар'я Снігур, Катаріна Завацька і Катерина Байндл. Відразу на 16 позицій вгору стрибнула Юлія Стародубцева. Трохи опустилися Леся Цуренко та Анастасія Соболєва. Еліна Світоліна та Даяна Ястремська зберегли позиції.

Українки в рейтингу WTA

Людмила Кіченок після завоювання титулу в жіночому парному розряді піднялася на п'яте місце у світовому рейтингу, оновивши національний рекорд. Крім цього, Люда достроково відібралася на Підсумковий турнір WTA. Також вдалося поліпшити своє становище сестрам Колб, Стародубцевій та Ястремській. Костюк, Калініна та Надія Кіченок втратили позиції.

Українки в топ-250 парного рейтингу WTA

У Чемпіонській гонці WTA переможниця US Open Аріна Соболенко ближче підібралася до Іги Свьонтек і також гарантувала собі участь у Підсумковому турнірі.

Чемпіонська гонка WTA

З українок у Чемпіонській гонці своє становище покращили тільки Світоліна, Стародубцева і Байндл. У решти - зі знаком «мінус».

Українки в Чемпіонській гонці WTA

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 08 вересня 2024, 23:35 10

Яннік Сіннер у трьох сетах переграв Тейлора Фрітца у фіналі американського мейджора

Коментарі