Тренер Іспанії розповів, чому команда розгромила Швейцарію в Лізі націй

Луїс де ла Фуенте – про велику перемогу підопічних

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте поділився емоціями від перемоги своєї команди над збірною Швейцарії (4:1) у поєдинку Ліги націй.

«Я дуже радий за кожного, особливо за Хоселу, тому що він на це заслужив. Він провів свою найкращу гру відтоді, як перебуває з нами, зробив усе, що ми від нього просили, як коли ми грали в повному складі, так і коли залишилися вдесятьох.

Ми провели дуже хорошу гру. Педрі грав чудово, але ми зрозуміли, що для того, щоб отримати ті шанси, які у нас могли бути, потрібно було зробити цю заміну. Ми почувалися дуже впевнено. Удесятьох ми провели ідеальний матч, відмінно захищалися, воротар провів прекрасну гру....

Ми робимо щось важливе для країни, люди ідентифікують себе з цією командою. Ми зростаємо завдяки смиренню і самовіддачі. Пишаюся цими гравцями, які продовжують мене дивувати.

Якщо чимось і варто хвалитися, так це почуттям гордості, яке я завжди відчував до цієї команди. Коли відбуваються такі події, відчуваєш ще більшу гордість, але щоб підкреслити цінність групи гравців, яка є саме командою, а не просто збірною.

Залишившись удесятьох, ми майстерно провели гру. Я дуже пишаюся цією командою, і щодня ми продовжуємо рости і ставати кращими», - розповів де ла Фуенте.

Турнірна таблиця

Юрій Остроумов Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 вересня 2024, 07:01 7

7 вересня підопічні Сергія Реброва поступилися албанцям 1:2 на старті Ліги націй