Ізраїль – Італія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 9 вересня о 21:45 за Києвом

9 вересня на «Божик Арена» (Будапешт) пройде матч 2-го туру Ліги Націй, в якому збірна Ізраїлю зустрінеться зі збірною Італії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ізраїль

Команда ніколи після вимушеного переходу під егіду УЄФА так і не пробивалася на великий турнір. Хіба що у Лізі Націй були успіхи у біло-блакитних, і навесні це дало додатковий шанс поборотися за останні путівки на Євро-2024. Але перший поєдинок, проти Ісландії, команда геть-чисто провалила, в результаті не по грі розгромно поступившись. Ну, а зараз вона перебувала до останнього під загрозою дискваліфікації через бойові дії. І поки що рішення не ухвалено, а відкладено. А грати доводиться на нейтральних полях. У таких умовах ізраїльтяни, які не мали у заявці ключових форвардів, Захаві та Вейсманна, стартували з Бельгією. І хоча Кастань і вразив ворота своєї команди, зрештою очікувано програли 1:3.

Італія

Збірна показувала унікальну статистику: не вийшла на чемпіонат світу-2018, але через три роки виграє Євро... А потім знову пролітає повз мундіаль! Не можна сказати, що стало більше стабільності та класу за Спаллетті, який якраз рік тому змінив Манчіні - причому Роберто, за всіх проблем, не звільняли, він сам втік до Саудівської Аравії. Дебютував Лучано з осічки проти македонців, потім встиг програти Англії, але за додатковими показниками, за рівності очок, випередили у суперечці за друге місце українців. Вже на самому турнірі, розпочавши перемогу над Албанією, потім Скуадра Адзурра поступилася Іспанії, а з Хорватією відігралися на нічию лише на останній хвилині. У результаті команда потрапила до 1/8 фіналу, але там програла 0:2 швейцарцям. Наразі оновлений склад стартував на полі Франції. Пропустивши відразу гол, потім гості здивували всіх, довівши до рахунку 3:1 на свою користь.

Статистика особистих зустрічей

За п'ять попередніх очних поєдинків ізраїльтяни вирвали одну перемогу, програвши решту матчів.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на нову просту перемогу гостей. Скуадра Адзурра помітно сильніша, і виграє у цьому матчі з форою -1,5 гола (коефіцієнт - 1,833).

Прогноз Sport.ua
Ізраїль
9 вересня 2024 -
21:45
Італія
Фора Італії (-1.5) 1.83 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 вересня 2024, 01:55 0

Олега Федорчука не вразив Шапаренко і Судаков