Грали 120 хвилин. Карпати поступилися Вересу в товариському матчі

Єдиний гол у спарингу забив для гостей Руслан Степанюк

У неділю, 8 вересня, львівські Карпати провели контрольний поєдинок проти рівненського Вереса (0:1).

За домовленістю між командами матч відбувався у форматі 4 таймів по 30 хвилин.

Карпатівці зі старту заволоділи ініціативою, а Верес намагався високо пресингувати. Вже на п'ятій хвилині бразильський новачок зелено-білих Бруніньо створив перший небезпечний момент. Хавбек обігрався з Яном Костенком на лінії штрафного майданчика та пробив у ближній кут - повз ворота. Вже у наступній атаці Бруніньо у схожому стилі обігрався з Амбросієм Чачуа та цілив у ворота. Проте Богдан Когут без проблем зафіксував м'яч.

Леви продовжували тиснути на ворота рівнян, і на 16-й хвилині Денис Мірошніченко отримав шанс відкрити рахунок зі штрафного. Латераль обвідним ударом намагався вразити ближній кут, однак м'яч пролетів у лічених сантиметрах від стійки. Гості відповіли моментом Руслана Степанюка, котрий отримав передачу в штрафному майданчику та потужно пробив. Спроба Степанюка виявилась невдалою.

На 38-й хвилині Олександру Кемкіну довелось рятувати свою команду. Владислав Шарай сильно приклався з меж штрафного майданчика, а Кемкін в ефектному стрибку перевів м'яч на кутовий. Через чотири хвилини Костенко вивів Чачуа на ударну позицію, проте Амбросій не зміг пробити акцентовано. А в наступній атаці Тарас Саків виконав навіс на Дениса Устименка, який схибив з лінії воротарської зони.

Попри велику кількість небезпечних моментів у виконанні Карпат, відкрили рахунок саме гості. На 58-й хвилині рівняни виконали навіс з кутового. Луан зіграв на підбиранні та прострілив у напрямку воріт Кемкіна. Степанюк випередив усіх, встиг підставити ногу і відправив м'яч у сітку - 0:1.

Третій тайм поєдинку був не таким насиченим на гольові моменти, як попередні. На 77-й хвилині вовки розіграли кутовий, який неточним ударом завершував Віталій Дахновський. В наступній атаці Дмитро Кльоц пробив значно вище воріт. А на 81-й хвилині Назар Домчак вчасно заблокував спробу Даниїла Чечера. Відновити паритет у зустрічі на 90-й хвилині міг Орест Кузик, втім Чечер та Кльоц завадили.

На 95-й хвилині гості створили відразу дві гострі атаки. Спочатку Валерій Кучеров прицільно вистрілив у дальній кут - Домчак зіграв надійно. А згодом Дмитро Годя намагався відзначитись з дальньої дистанції, однак м'яч пролетів над воротами. На 98-й хвилині Кузик виграв боротьбу в Кльоца, розвернувся і без роздумів пробив. Вадим Ющишин перевів м'яч на кутовий.

Вовки могли збільшувати перевагу після моментів Кльоца та Кучерова, але у першому випадку Домчак вкотре продемонстрував свою майстерність, а в другому левів врятувала стійка. На 117-й хвилині Стеніо отримав передачу на лівому фланзі та перевів на Юрія Тлумака. Хавбек пробив другим дотиком, проте м'яч полетів вище. А за хвилину Владислав Клименко намагався вразити ціль дальнім ударом - повз ворота.

Товариський матч

8 вересня, 14:15. Бартатів (Львівська обл)

Карпати (Львів) - Верес (Рівне) - 0:1

Гол: Степанюк, 58.

Карпати (1-й та 2-й тайми): Кемкін, Саків, Педрозу, Адамюк (Векляк, 54), Мірошніченко, Альварес (Клименко, 54), Підлепенець, Чачуа, Бруніньо (Рябов, 49), Костенко, Устименко.

Карпати (3-й та 4-й тайми): Домчак, Саків (Катрич, 81), Педрозу (Сухар, 91), Векляк, Рябов (Полегенько, 71), Клименко, Кузик, Стеніо, Шах, Устименко (Іґор Невес, 71), Ю. Тлумак.

Попередження: Клименко, 81 - Чечер, 102.

Відеозапис матчу

Микола Степанов Джерело: ФК Карпати Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 вересня 2024, 09:40 190

Нашу країну уособлюють, на щастя, не футболісти збірної

Коментарі