Лі КАРСЛІ: «Ірландія – дуже стійка команда»

Тренер збірної Англії – про перемогу в Лізі націй

Виконувач обов'язків головного тренера збірної Англії Лі Карслі поділився враженнями від перемоги 2:0 над Ірландією в Лізі націй:

«Думаю, місцями було непогано. Ви бачили, як саме ми намагалися діяти. Хлопці заслуговують на похвалу, думаю, ми показали, що у нас є справжні таланти, і ми можемо бути дуже задоволені «сухим» матчем.

Райс та Гріліш забили класні голи. Відмінні комбінації і блискучі завершення. Думаю, в майбутньому вони обидва забиватимуть ще більше. У Джека точно немає необхідності щось нам доводити, ми бачимо його якість, але сьогоднішній гол пішов йому на користь, і, сподіваюся, він продовжить у тому ж дусі.

Поле було дуже сухе, липке - не найкращі умови для дриблінгу, але, на мій погляд, Гордон становив реальну загрозу своїми переміщеннями, як з м'ячем так і без нього. Він зберіг форму з минулого сезону і створює гостроту у фінальній третині.

Думаю, потрібно віддати належне й Ірландії. Дуже стійка команда, вони не залишили нам простору, тільки в другому таймі його, можливо, стало трохи більше. Було дещо важко прорватися, але за рахунку 2:0 ми стали почуватися досить комфортно».

Олег Дідух Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 08 вересня 2024, 01:15 16

Аріна Соболенко переграла Джессіку Пегулу та виграла трофей американського мейджора

Коментарі