Легенда Динамо: «Довбик - це втрата для збірної України. Його не замінити»

Максим Шацьких поділився думками про матч Україна – Албанія

7 вересня збірна України з футболу проведе матч 1-го раунду Ліги націй. Суперником української команди стане збірна Албанії.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Матч з Албанією Україна проведе в столиці Чехії Празі на стадіоні Epet Arena. Початок матчу заплановано о 21:45 за київським часом.

Колишній нападник «Динамо» Максим Шацьких поділився думками про цей матч.

«Албанія - хороша збірна, достатньо незручна, міцна і десь, можливо, противна команда. Скажімо так, що є такі збірні, в яких всі методи хороші. Я думаю, що вони використовуватимуть всі озброєння, які в них є. Хоча, відверто кажучи, я за албанцями не надто часто спостерігаю.

Збірна України? Албанці не те, що під силу… За складом у нас гравці набагато вищого рівня - як індивідуально, так і командно. Це перша гра, потрібно стартувати з перемоги, щоб далі з кожною грою приходила впевненість. Я думаю, що повинні впоратися. Однак ви бачите, що зараз всі вже вміють грати в футбол, всі вже навчилися оборонятися та атакувати. Легкої прогулянки, мабуть, очікувати не варто.

Довбик, звісно, втрата. Що ж тут сперечатися… Людина на ходу, прийшов у топ-клуб. Але я думаю, що Яремчук і Ванат сповна можуть… Замінити - ні, адже вони всі різнобічні нападники. Тому Довбик - це втрата», - сказав Шацьких.

Раніше стало відомо, що лідер збірної України Артем Довбик пропустить найближчі два матчі національної команди.

Дмитро Олійник Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 вересня 2024, 09:52 22

Президент петровського клубу – про його перспективи

Коментарі