СПАЛЛЕТТІ: «Не можна було шкодувати про пропущений швидкий гол»

Головний тренер збірної Італії прокоментував перемогу над Францією

Увечері 6 вересня відбулися поєдинки 1-го туру Ліги націй.

У центральному матчі ігрового дня Франція у Парижі поступилася Італії (1:3). Хоча французька команда забила вже на 14-й секунді, італійці відповіли трьома голами та здобули три очки.

Усі найяскравіші моменти матчів доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті прокоментував гру так:

«Насамперед, я маю привітати гравців. Футболісти грали з такою гідністю. Ми - команда, яка може продемонструвати свої здібності проти такого сильного суперника.

Гравці були хороші, вони знали, як пристосуватися до будь-яких обставин. Вони були чудові фізично проти дуже сильної французької команди. Ми грали як команда, і це головне.

Швидкий пропущений гол? Не можна жалкувати. Якщо так робити, то це примушує робити більше помилок. Якщо це сталося, то це сталося - треба перебудовуватись. Все змінюється постійно. Щохвилини я бачив, як мої гравці приймають важливі рішення. Вони можуть бути молодими, але демонструють великий дух.

Враховуючи атакуючий талант, який має Франція, ми хотіли переконатися, що можемо подвоїти перевагу. Італія провела чудовий матч. Для мене важливим є те, що ми змогли показати те, чого не зуміли показати в попередніх матчах. Окрім результату, ми хочемо продовжувати так само. Це ДНК цього колективу. Це команда, яка може показати фантастичні результати».

Відео голів та огляд матчу Франція - Італія - 1:3

Микола Степанов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 вересня 2024, 07:01 19

Президент Інгульця не збирається грати на іншому стадіоні

Коментарі