Нідерланди – Боснія і Герцеговина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 7 вересня о 21:45 за Києвом

7 вересня на Філіпс пройде матч 1-го туру Ліги Націй, в якому збірна Нідерландів зустрінеться зі збірною Боснії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Нідерланди

Команда після спаду, з перепусткою кількох турнірів поспіль, явно оживає. Ван Гаал, який повернувся на тренерську посаду, провів з нею непоганий чемпіонат світу в Катарі, вилетівши лише від майбутнього переможця, Аргентини. Куман, який прийняв справи у ветерана на початку минулого року, спочатку мало не втратив роботу: він розгромно програв Франції та провалив домашній фінал минулого циклу Ліги Націй. Але зрештою зміг налаштувати помаранчевих, і вони кваліфікувалися на Євро без особливих проблем. А вже на самому турнірі в Німеччині, хай і не без питань (чого коштують 2:3 з Австрією, нехай до третього матчу вже багато було зрозуміло у груповому раунді), але голландці дійшли до півфіналу, поступившись там 1:2 Англії через гола Уоткінса на 90-й хвилині. Подивимося, що покаже колектив у новому циклі, де доведеться стартувати без Депая - один із лідерів команди залишається без клубу.

Боснія

Збірна знову не пробилася на турнір - вона за весь час після здобуття незалежності лише одного разу їздила на чемпіонат світу. Так, успіхи були, і не дарма зараз буде старт у дивізіоні найсильніших у Лізі Націй. Але на Євро вийти не вдалося, і знову каменем спотикання став стиковий поєдинок. У березні, відкривши рахунок з Україною, підопічні Мілошевича дозволили супернику оформити наприкінці вольову перемогу. Тепер замість Саво працює інший відомий у минулому нападник, лише місцевий - Барбарез. У червні його нові підопічні програвали матчі сухо, але це були контрольні поєдинки з Італією та Англією. Втім, і зараз навряд чи буде простіше.

Статистика особистих зустрічей

У 2020 році сторони вже грали, причому саме у форматі Ліги Націй. Тоді голландці після нульової нічиєї на виїзді перемогли вдома 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у Джеко та компанію. Вони просто не тягнуть такий рівень - ставимо на те, що тут виграють помаранчеві з форою -2 голи (коефіцієнт - 1,92).

Прогноз Sport.ua
Нідерланди
7 вересня 2024 -
21:45
Боснія і Герцеговина
Фора Нідерландів (-2) 1.92 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 вересня 2024, 09:59 0

За підсумками US Open 2024 українка заробить 187,5 або 375 тисяч доларів призових