Грузія – Чехія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 7 вересня о 19:00 за Києвом

7 вересня на «Стадіоні імені Михайла Месхі» пройде матч 1-го туру Ліги Націй, у якому збірна Грузії зустрінеться зі збірною Чехії. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Грузія

Команда лише півтора-два місяці тому переписала свою футбольну історію. Вона вперше за часи незалежності зіграла на великому форумі - Євро. І явно не вдарила в багнюку обличчям: дебютант, навіть прикро програвши перший же матч у Німеччині, сусіднім туркам, з голом у порожні ворота після спроби відігратися на нічию, потім зіграла внічию якраз із чехами і виграла у не особливо мотивованих португальців, пройшовши в плей-оф. Так, потім була розгромна поразка 1:4. Але, по-перше, від майбутнього переможця Іспанії, по-друге, їй вдалося забити! Тепер Саньоль має складне завдання: перевести футболістів, та й усіх причетних, з формату святкування (а тут це люблять і вміють робити!) в нову роботу. Зрештою, за всіх компліментів у бік Хвічі та компанії, варто пам'ятати, що у класичній торішній кваліфікації хрестоносці набирали лише 8 очок у 8 матчах (причому 6 - з Кіпром), а на чемпіонат пройшли через пільговий плей-оф, обігравши Люксембург та вигравши по пенальті у Греції

Чехія

Збірна тримається на стабільно хорошому рівні, із застереженням: у форматі Євро, постійно при цьому пропускаючи чемпіонати світу. Здавалося, що й у Німеччині локомотива зможе як мінімум вийти з не найскладнішої групи з урахуванням лояльності регламенту. Але як там команді не щастило, особливо Граначу! Саме його помилки (на пару з воротарем) визначили вольову перемогу Португалії в останні пів години, потім була гра рукою з грузинами, і пенальті, реалізований Мікаутадзе. Так, потім він допоміг Соучеку забити туркам, але там був свій антигерой, Барак, який отримав червону вже на 20-й хвилині. У меншості чехи програли через гол у доданий час. Але Іван Гашек зберіг тренерську посаду і готує підопічних до нового циклу.

Статистика особистих зустрічей

Згадані 1:1 на Євро - єдиний очний поєдинок збірних.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. Вони й справді на Євро не показали всіх своїх можливостей, а вантажимо може бути похмілля після вдалого дебюту там. Ставимо на те, що тут гості виграють із форою 0 (коефіцієнт - 1,63).

Прогноз Sport.ua
Грузія
7 вересня 2024 -
19:00
Чехія
Фора Чехії (0) 1.63 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 вересня 2024, 22:48 3

Дюбуа готується до поєдинку за титул суперважкої ваги