КІЧЕНОК: Сподіваюся, таким чином зможу трохи підбадьорити український народ

6 вересня Людмила разом із Альоною Остапенко виграла титул US Open 2024

6 вересня українська тенісистка Людмила Кіченок та її напарниця Альона Остапенко виграли трофей парного розряду Відкритого чемпіонату США 2024.

Після завершення зустрічі Кіченок на флеш-інтерв'ю під час церемонії нагородження присвятила перемогу українському народові:

«У мене досі мурашки по шкірі після матчболу, це неймовірне відчуття. Сьогодні під час матчу була така приємна атмосфера. Я дякую глядачам на трибунах. Також вітаю дівчат із чудовими двома тижнями, коли ви перемагали таких сильних суперниць. І я також хочу привітати і мою напарницю.

Мені пощастило мати поруч таку напарницю. Дякую за те, що ти дбала про мене протягом цих двох тижнів. Хочу подякувати всім, хто працював над організацією цього турніру. Це дійсно змагання рівня Grand Slam. Хочу подякувати і нашій команді за те, що вони завжди поруч.

І, звісно, моєму бойфренду, який міг би бути і моїм чоловіком. Насправді у нас була призначена реєстрація на середу, але я все ще грала на турнірі, ще грала в півфіналі....

І є ще дещо, про що я хочу сказати. Зараз щоразу, коли я граю на корті, щоразу, коли я перемагаю, я хочу присвячувати цю перемогу українському народові, який просто зараз важко бореться за нашу свободу. Я сподіваюся, що таким чином зможу їх трохи підбадьорити. Моє серце зараз із ними», - сказала Людмила.

Данііл Агарков Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 вересня 2024, 23:23 0

Українка підніметься на 5-ту позицію після завоювання трофею US Open 2024