Камбек після пропущеного голу на першій хвилині. Італія здолала Францію

Господарі поля добре грали лише на старті матчу

Після не надто вдалого для своїх команд чемпіонату Європи і Дідьє Дешаму, і Лучано Спаллетті вдалося зберегти посаду головного тренера у своїй національній збірній. А участь в Лізі націй давала можливість відкрити нову сторінку в оновленій історії.

І здалося, що успішніше це зроблять французи. Вони відкрили рахунок вже на 14 секунді - італійці розіграли м'яч з центра поля поля, швидко втратили і Барколя ударом під перекладину відкрив рахунок.

Проте Італія відразу ж огризнулася, Фраттезі влучив у поперечину із вигідної позиції. Вдалося зрівняти рахунок Дімарко після шедевральної передачі Тоналі, одного з кращих гравців матчу.

Фото - Х

А на старті другого тайму забили вже італійці зусиллями того ж Фраттезі. Распадорі в середині сорокап'ятихвилинки тільки закріпив успіх після блискавичної атаки.

Не було схоже, що Франція зуміє відігратися, хоча спроби, звісно, були, вона й не зуміла. Фінальний свисток швейцарця Шерера підвів риску під чи не найгіршою грою Франції під орудою Дешама та чи не найкращою грою Спаллетті на чолі Італії.

Ліга націй. Дивізіон А. 1 тур

Франція - Італія - 1:3

Голи: Барколя, 1 - Дімарко, 30, Фраттезі, 51, Распадорі, 74

Попередження: Саліба, 41, Коне, 61 - Ретегі, 49

Франція: Меньян - Клосс (Заїр-Емері, 78), Саліба, Конате, Ернандес - Канте (Коло Муані, 78), Фофана (Коне, 59) - Грізманн (Тюрам, 78), Олісе (Дембеле, 59), Барколя - Мбаппе

Італія: Доннарумма - Камб'язо, ді Лоренцо, Бастоні, Калафьорі (Буонджорно, 71), Дімарко (Брешіаніні, 80) - Тоналі, Річчі, Фраттезі (Удоджі, 62) - Пеллегріні (Распадорі, 46), Ретегі (Кін, 80)

Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія)

Стадіон: «Парк-де-Пренс» (Париж, Франція)

ФРАНЦІЯ - ІТАЛІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 вересня 2024, 20:57 33

Команда Унаї Мельгоси здобула вольову перемогу

Коментарі