УАФ не реагуватиме на ультиматум Інгульця. У чому претензії до клубу

Стадіон має проблеми

Як стало відомо Sport.ua, нова арена «Інгульця» й досі не атестована Комітетом з питань стадіонів та безпеки УАФ і тому там заборонено проведення змагань, про що керівництво «Інгульця» знало ще до свого ультиматуму.

Чому так сталося в розпал сезону - питання не до УПЛ і УАФ, а до керівництва ФК з Петрового, повідомило Sport.ua джерело в керівництві УАФ. Крім того, УПЛ і УАФ на жодні прохання, як виняток, дозволяти в Петровому провести поєдинок 6 туру УПЛ «Інгулець» - «Чорноморець» організатори чемпіонату не будуть. Наразі йдеться про дотримання вимог безпеки для футболістів і вболівальників.

Ситуація для футболістів «Інгульця» не є критичною. Резервним для них є стадіон «Гірник» у Кривому Розі, і саме там вони можуть прийняти одеситів наступного тижня. Водночас клубне керівництво повинне подбати про усунення недоліків на спортспоруді в Петровому, поступово оформляючи необхідну документацію для проходження атестації.

Наразі «Інгулець» посідає 14-те місце в УПЛ, набравши три очки.

Раніше ми повідомляли, що «Інгулець» надіслав на адресу УПЛ листа, де президент Олександр Поворознюк підтвердив зняття з чемпіонату, якщо команді 14 вересня не дозволять провести матч з «Чорноморцем» на своєму новому стадіоні.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 вересня 2024, 06:45 57

Блогер Sport.ua – про трансфер панамського форварда до київського клубу

Коментарі