ФОТО. Збірна України U-21 у Ризі проведе поєдинок проти Сербії U-21

Українська команда лідирує у відбірковій групі Євро-2025 U-21

6 вересня молодіжна збірна України проведе черговий поєдинок у відбірному турнірі Євро-2025 U-21.

Суперником команди Унаї Мельгоси буде збірна Сербії U-21. Із 2 вересня синьо-жовті цілеспрямовано готуються до офіційних матчів у Ризі. 6 вересня о 19:00 на місцевому LNK Sporta Parks збірна України U-21 прийматиме команду Сербії U-21.

Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса розповів:

«Загалом підготовка суттєво не відрізняється від інших тренувальних зборів, тому що це постійний процес для гравців. Він не закінчується ні на цьому зборі, ні на попередніх. У нас будуть певні специфічні вимоги, і ми будемо над цим працювати, але найголовніше - це безперервність процесу для гравців, для їхнього розуміння підготовки, уніфікації з роботою першої команди. І ми намагаємося це робити, щоб гравці швидко адаптувалися, коли переходять до першої команди. Тому ми не станемо сильно змінювати тренувальний процес, а дотримуватимемося нашого плану.

Я думаю, що суперник хороший. Серби намагатимуться зробити все можливе, щоб досягти потрібного результату. Насправді ти ніколи не знаєш, як саме налаштовується опонент, чого він очікує, як реагуватиме на ситуацію. Сербія також збирається змінити деяких гравців. Ми повинні зосередитися на тому, як ми працюємо, і на зростанні команди в цілому. Я думаю, що це найголовніше, над чим ми працювали протягом цього року з командою U-21, і ми повинні продовжувати це робити. Минуле - це минуле, а зараз ми повинні зосередитися на сьогоденні та продовжувати розвиватися. Я думаю, що якщо ми будемо працювати так само, як ми працювали в минулому, із погляду ставлення, із погляду прагнення рости, - попереду в нас хороші результати.

Сербія - сильна команда. Це зрозуміло. Навіть якщо балканці довикликали деяких нових гравців на поєдинок проти України, це дуже хороша команда. Я очікую сильного суперника, з яким нам буде непросто, і ми повинні підготуватися до цих матчів. І, звичайно, такі матчі важливі для розвитку кар'єри гравців».

ФОТО. Збірна України U-21 у Ризі проведе поєдинок проти Сербії U-21

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 вересня 2024, 19:28 0

Команди голів не забивали