Потролив брата. Володимир Кличко висловився про реванш Усика та Ф'юрі

Легендарний боксер пишається своїм співвітчизником

Легендарний український боксер Володимир Кличко поділився очікуваннями від бою-реваншу між співвітчизником Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО):

«Я думаю, що реванш буде не таким, як перший бій… Майже буде, бо ми не можемо подивитися в майбутнє - це тільки мій брат (мер Києва Віталій Кличко - прим.) може зробити. Але ж я впевнений, що наступний поєдинок між Фʼюрі й Усиком або буде коротким, бо Олександр нокаутує Тайсона, або буде дуже складним для обох спортсменів - ще складнішим, ніж перший.

Ми бачили, що до девʼятого раунду поєдинок був дуже складним. Але я пишаюся Олександром. Він всього досяг у крузервейті, і потім, коли він перейшов у надважку вагу, для мене це було питанням, як там буде, для нього це було таким же питанням. Бо там взагалі інші умови, розміри й вага. Усик увійде в історію як один із найунікальніших спортсменів у боксі».

Жарт про брата Кличка стосується мемної фрази Віталія: «Сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій-реванш відбудеться 21 грудня.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 вересня 2024, 06:45 57

Блогер Sport.ua – про трансфер панамського форварда до київського клубу