Казахстан – Норвегія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 6 вересня о 17:00 за Києвом

6 вересня на «Центральний» (Алмати) пройде матч 1-го туру Ліги Націй, у якому збірна Казахстану зустрінеться зі збірною Норвегії. Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Казахстан

Команда розпочинала після здобуття незалежності в азійському футболі. Але потім амбітно перебралася під егіду УЄФА. Але якщо клуби отримали шанс грати в єврокубках, і періодично там були порівняно успішні (особливо багаторічний флагман, Астана), то збірна у левовій частині відборів отримує суперників, що сильніше за неї. Втім, соколи котируються як непростий суперник, особливо вдома. І в Лізі Націй вони досягли успіху, вибравшись уже в дивізіон В. Це було ще за Адієва, і з ним же казахи серйозно претендували на друге місце в минулорічній групі, в результаті тільки в кінці відставши від Данії зі Словенією. Останній шанс було втрачено у березні, коли у стиковому поєдинку команда раптом посипалася та програла 0:5 грекам. За кілька місяців молодий наставник пішов. Одіозний Черчесов, який змінив його в червні, встиг налаштувати проти себе ЗМІ звично жорсткою поведінкою на прес-конференціях, але на полях були поразки вірменам і азербайджанцям у товариських поєдинках.

Норвегія

Збірна вважається однією з найперспективніших у Європі. Тепер до зірок зараховують не тільки Едегора з Ерлінгом Холандом, а й низку інших футболістів, від Берге до Серлота. Ось тільки торішній відбір став уже черговим розчаруванням - не лише Іспанія, а й Шотландія виявились недосяжними. Від тартанових у результаті відокремило 6 очок, та й набрані 11 балів у 8 матчах, більшу частину з яких набрали перемогами над Кіпром, серйозним досягненням не назвеш. Тим не менш, тренерський пост залишився за Столе Сольбаккеном - він починає вже черговий раунд як наставник національної команди.

Статистика особистих зустрічей

Вперше казахи прийматимуть норвежців.

Прогноз

Букмекерські контори, здається, знову дуже серйозно переоцінили скандинавів. Ставимо на перемогу господарів із форою +1,5 гола (коефіцієнт - 1,65).

Прогноз Sport.ua
Казахстан
6 вересня 2024 -
17:00
Норвегія
Фора Казахстана (+1.5) 1.65 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 вересня 2024, 07:31 1

Іга – про поразку від Джессіки Пегули