КОПОЛОВЕЦЬ: «Довбик залежний від партнерів. Давно не забивав за збірну»

Ексгравець «Карпат» очікує від збірної повної самовіддачі

Відомий у минулому футболіст «Карпат», «Миная» Михайло Кополовець ексклюзивно для Sport.ua зробив прогноз на стартовий матч Ліги націй між Україною та Албанією, який відбудеться 7 вересня в Празі:

- Те, що зараз майже у всіх країнах навчилися грати в футбол - аксіома. І все частіше гору бере не клас суперника, а ігрова дисципліна опонента, бажання діяти на максимумі.

На мій погляд, бійцівські якості дуже багато важитимуть в суперництві в нашій групі, де зібралися рівні за силами учасники. Чи позначиться на грі українців відсутність травмованого Артема Довбика? Не думаю. Він кваліфікований нападник, проте залежний від партнерів, до того ж, давно не забивав, як за збірну, так й за нинішній свій клуб - «Рому».

Зрештою, як на мене, навіть «зірковий» гравець, як кажуть, один в полі не воїн. Все вирішують командні зусилля. Тим паче, що перший опонент - Албанія, з непоступливих, вміє нав'язати жорстку боротьбу.

Слід очікувати завзятого суперництва на кожному клаптику газону. Але сподіваюся, що завдяки більш креативним діям наших півзахисників, Україна відсвяткує вікторію - 1:0.

Раніше повідомлялося, що у збірній України вирішили, чи потрібна заміна травмованому Довбику.

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 вересня 2024, 08:10 10

Андрій може розраховувати на ігровий час тільки в Кубку Іспанії