КАРРАСКО: «Це був план, який довелося змінювати»

Головний тренер ЛНЗ прокоментував поразку у 5-му турі УПЛ

Головний тренер ЛНЗ Андрес Карраско прокоментував поразку від «Динамо» (0:1) у 5-му турі УПЛ.

- Це була наша перша гра на виїзді. Я очікував, що у нас буде кращий перший тайм. Я думаю, що нам не вистачало, можливо, впевненості. Ми дозволили "Динамо" грати у футбол. Ми всі знали, що якщо це буде, вони виходитимуть на небезпечні позиції.

У другому таймі ми були кращими. Я думаю, що ми були кращими за суперників більшу частину часу. Ми їх обмежували до того, що мали лише контратаки. Ми повинні їх краще контролювати навіть у цьому. У другому таймі ми почали показувати рівень амбіції, який ми зазвичай показуємо у другому таймі.

- Чому Тілля замінили у перерві? У нього була травма чи це ваше рішення?

- Я гадаю, що це була явна травма. Ми тримали заміну до другого тайму, бо не хотіли втрачати слот для заміни у першому таймі. Тепер ми бачимо, що він буде поза грою, швидше за все, десь місяць.

- Ваша команда не завдала жодного удару в площину воріт. Це відповідає рівню ваших амбіцій?

- Ні, очевидно, що ні. Ми хочемо бути кращими. Ми розуміли, що граємо проти «Динамо». Вони вдома, вони дуже хороша команда, вони мають якість. Це всі знають. Але ми маємо бути кращими.

- Яким у вас був план гри?

- План був використати якість наших гравців у групі атаки, давати більше простору та намагатися швидко виходити вперед. Справа в тому, що наші нападники були не в кращих позиціях, і нам було важко використати це. Це був план, який довелося змінювати, бо була травма Олійника, і ми пропустили гол. Це був дуже спірний гол після пенальті. Після цього ти маєш адаптуватися та бути більш агресивним. У другому таймі ми це пробували.

Микола Степанов Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 вересня 2024, 08:48 0

Олександр переміг Майріса у 2018 році