Рада провела перестановки у міністерствах. Призначений міністр спорту

Ірина Верещук та Дмитро Кулеба пішли у відставку

Верховна Рада ухвалила рішення про кадрові перестановки на ключових посадах у деяких міністерствах.

Матвій Бідний призначений міністром молоді та спорту України, за це проголосували 239 народних депутатів.

У 2023 році міністром молоді та спорту України був Вадим Гутцайт. Бідний замінив його в листопаді 2023 року, однак з того часу обіймав посаду виконуючого обов'язки міністра.

Парламент звільнив Дмитра Кулебу з посади міністра закордонних справ України. За - віддали голос 240 народних депутатів.

Верховна Рада призначила колишнього першого заступника глави МЗС Андрія Сибігу міністром закордонних справ. За - 258 депутатів.

Ірину Верещук звільнено з посади віце-прем'єр-міністра - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Рішення із другої спроби підтримали 255 народних депутатів.

Екс-главу Київської ОДА та заступника глави Офісу президента Олексія Кулебу призначено віце-прем'єр-міністром з відновлення - міністром розвитку громад та територій України. За - 240 депутатів.

Верховна Рада призначила Ольгу Стефанишину міністром юстиції - віце-прем'єром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. За відповідне рішення проголосували 253 народні обранці.

Верховна Рада із другої спроби проголосувала за звільнення голови Фонду держмайна Віталія Коваля. За відповідне рішення проголосував 261 народний депутат.

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 вересня 2024, 00:59 6

Володимиром Шепелєвим цікавився Расінг, але хавбек відмовився йти зі складу біло-синіх

Коментарі