Тренер Вереса: «У нас були проблеми на завершальній стадії»

Олег Шандрук – про стартовий відрізок сезону

Виконувач обов'язків головного тренера «Вереса» Олег Шандрук оцінив стартовий відрізок сезону у виконанні своєї команди:

- Олеже Миколайовичу, як оцінюєте гру команди у стартових п'яти турах чемпіонату? За більшої удачі - могли б здобути більше очок?
- На трійку за п'ятибальною шкалою. Чи могли б ми здобути більше очок за більшої удачі? Я прихильник того, що замість того, щоб розраховувати на удачу - потрібно систематично працювати над власними помилками, щоб їх не повторювати. У нас були проблеми на завершальній стадії. Ми створювали достатньо моментів, щоб розраховувати на більшу кількість очок у стартових матчах чемпіонату.

- Як оцінюєте гру новачків і молоді?
- Задовільно. Переконаний, що наші новачки з кожним туром додають у якості гри. І наша молодь отримувала ігровий час. Найбільше, звісно, це стосується Михайла Протасевича. Він уже заявив про себе. На жаль, через хворобу Михайло пропустив гру з «Лівим Берегом».

- Як команда заповнить паузу в чемпіонаті до гри з «Поліссям»?
- Після кількох вихідних ми знову збираємося разом у четвер. У неділю у Львові зіграємо контрольний матч із «Карпатами». Потім одразу розпочнемо підготовку до гри чемпіонату з «Поліссям». Будемо працювати в режимі одного та двох тренувань щодня.

- Як загалом оцінюєте рівень конкурентності нового чемпіонату?
- Чемпіонат - дуже цікавий. Багато несподіваних результатів, багато забитих м'ячів. Вважаю, що цей чемпіонат - уже дуже видовищний. Це має подобатися вболівальникам.

- Чого очікуєте від збірної України в матчах Ліги націй з Албанією та Чехією?
- Звісно, від збірної України у стартових матчах Ліги націй очікуємо на яскраву гру, перемоги та позитивні результати.

Олег Дідух Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 вересня 2024, 00:59 6

Володимиром Шепелєвим цікавився Расінг, але хавбек відмовився йти зі складу біло-синіх