ПУТІНЦЕВА – про скандальний епізод із болгьорл: «Я її не помітила»

Тенісистка з Казахстану спробувала виправдатися

Представниця Казахстану Юлія Путінцева детально прокоментувала скандальний епізод у матчі третього раунду Відкритого чемпіонату США з тенісу, під час якого вона відмовилася ловити м'ячі, які їй кидала болгьорл.

«Страшно уявити, як світ може судити про когось лише за трисекундним відео, яке хтось виклав з одного боку, не бачачи решти, що відбувалося насправді.

Я просто грала в теніс і програла складний гейм, який був дуже близьким (на мою думку) до того, щоб переломити хід матчу. Після гейму (як ви можете бачити на фотографії) я була дуже сильно розчарована і майже плакала, що не зробила цього краще. У цей час болгьорл віддавала мені м'яч, чого я навіть не помітила, бо була занурена глибоко у свої думки.

Я не намагався принизити її (чи когось іще), не взявши цей м'яч, який вона мені дала.

Я не зробила нічого нешанобливого по відношенню до будь-кого в цей конкретний момент. Я прошу вибачення, якщо ця дівчина думає, що це було щось стосовно неї. (І до речі, її звуть Кейт, дуже мила дівчина, яка зрозуміла, що це не було щось стосовно неї).

Я не можу сказати, що я ідеальна всю свою кар'єру. Я злюся на корті, виходжу з себе, кажу дурниці й іноді лаюся так, наче завтра не настане. Винна в цьому. Але я ніколи не ставила себе вище щодо когось. Це просто не про мене.

Сподіваюся, тепер ви зможете поглянути на це з іншого боку. Я знаю, що хейтери будуть ненавидіти, і це повідомлення стає занадто довгим, тож я збираюся зупинитися прямо тут.

І останнє, оскільки Кейт уже залучена в цей безлад, я намагаюся зробити щось особливе для неї», - написала тенісистка.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 вересня 2024, 10:37 1

Українська тенісистка за підсумками US Open 2024 опиниться в першій п'ятірці світової класифікації

Коментарі