Данія – Швейцарія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 5 вересня о 21:45 за Києвом

5 вересня на «Паркен» пройде матч 1-го туру Ліги Націй, в якому збірна Данії зустрінеться зі збірною Швейцарії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Данія

Команда показала себе дуже по-різному останніми роками. Після драматичного, але, безумовно, успішного Євро-2020 був провал на чемпіонаті світу в Катарі, коли не вдалося вийти з групи. Після такої невдачі Юлманд зберіг пост і загалом виправдав довіру. Він вивів динаміт на континентальну першість, а вже в Німеччині вдалося вийти з групи. З іншого боку, там тричі зіграли внічию, не лише з Англією, а й зі Словенією та Сербією. А в 1/8 фіналу команда без варіантів поступилася 0:2 німцям. Після такого тренер пішов - а повноцінного наступника йому так і не обрали. Тож новий цикл, нехай і в Лізі Націй, сильна команда розпочне без головного тренера, з в.о.. І без К'яєра - досвідчений центрбек, що часто виходив із капітанською пов'язкою, завершив міжнародну кар'єру.

Швейцарія

Збірна ще за попереднього наставника, Петковича, змогла вийти на високий рівень. Його підтримував Мурат Якін, під керівництвом якого нейтрали пробивалися на чемпіонат світу, залишаючи за спиною в групі відбору Італію. Тож проблеми у кваліфікації річної давності були неприємним сюрпризом. Здавалося, команда так і не вирішила проблем, але як вона перетворилася на Євро! Вийшло вийти з групи - ключовою стала перемога у першому турі над Угорщиною, після чого вистачило і нічиїх із Шотландією та Німеччиною. Більше того, потім були гросмейстерські 2:0 з Італією, і лише Англії у чвертьфіналі, за пенальті, таки поступилися. Зоммер, який програв серію, а також Шер і Шакірі після цього залишили збірну за віком.

Статистика особистих зустрічей

Наті виграли перший очний поєдинок, 1984-го року. Потім були чотири нічиї та пара перемог динаміту.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у данців, що розпочинають турнір у рідному Копенгагені. Але, здається, варто поставити на те, що тут прагматичні суперники видадуть тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,7).

Прогноз Sport.ua
Данія
5 вересня 2024 -
21:45
Швейцарія
Тотал голів менше 2.5 1.70 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 вересня 2024, 19:58 195

Форвард Зорі став новачком київської команди