Шотландія – Польща. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 5 вересня о 21:45 за Києвом

5 вересня на «Хемпден Парк» пройде матч 1-го туру Ліги Націй, в якому збірна Шотландії зустрінеться зі збірною Польщі. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Шотландія

Команда була біля витоків власне такого футболу - у форматі збірних. Але дуже давно, з 90-х, навіть просто на турніри не виходило пробиватися. Та й на Євро-2020 тартанові не кваліфікувалися безпосередньо - допомогла якраз новостворена Ліга Націй. Так, на тому чемпіонаті в актив можна записати лише 0:0 із Англією. Але, схоже, імпульс було отримано. Не збентежила і невдача у стику за вихід на мундіаль у вигляді поразки України. Потім саме її випередили у суперечці за перше місце у своєму квартеті Ліги Націй. А 2023-го горяни на пару з Іспанією (яку обігравали вдома) достроково відібралися на Євро! Втім, тим болючішим є результат там: розгромна поразка від німців у матчі відкриття, а після нічиєї з прагматичною Швейцарією - поразка в Угорщині, з пізнім голом суперника. Втім, Стів Кларк зберіг посаду менеджера, та й обойма цілком впізнавана.

Польща

Збірна має зараз свій рівень - не найяскравіший, але все-таки вищий за середній. Вона тримається у дивізіоні А Ліги Націй та виходить, хай і з проблемами, на великі турніри. Ось тільки на них особливо нічого не показуючи. На чемпіонаті світу кадру хоча б із групи вийшла. Але на Євро вона примудрилася першою залишитися без шансів на плей-оф - через поразку у перших поєдинках, не лише з Нідерландами, а й з Австрією. Так, потім закінчили внічию з Францією, але та вже заощаджувала сили на плей-оф, та й полякам це нічого не дало. Втім, Пробеж зберіг пост, отже, керівництво місцевої федерації об'єктивно сприймає нинішній потенціал вікового Левандовського (втім, у перших турах Прімери він активно забивав) та компанії.

Статистика особистих зустрічей

Усього зіграно сім матчів, і у сторін у них по одній перемозі за великої кількості нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори схильні вірити у господарів. Вони дебютують на такому рівні, причому вдома - непогана мотивація, тож ставимо на перемогу горян з форою 0 (коефіцієнт - 1,68).

Прогноз Sport.ua
Шотландія
5 вересня 2024 -
21:45
Польща
Фора Шотландії (0) 1.68 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 04 вересня 2024, 07:44 6

Ентоні виділив Мухаммеда Алі