«Це нелогічно». Шаран оцінив ідею догравання матчу Кривбас – Шахтар в 2025

Відомий український тренер сподівався, що поєдинок продовжиться наступного дня

Відомий український тренер Володимир Шаран висловився щодо догравання перенесеного матчу 5-го туру Української Прем'єр-ліги між «Кривбасом» та донецьким «Шахтарем»:

«На мою думку, це неправильно - переносити матч аж на наступний календарний рік. Хоча б тому, що до весни у складах як однієї, так і іншої команди може не бути половини гравців. Хтось залишить клуби, а на їхні місця прийдуть новачки. Тому перенос на весну є нелогічним.

Я взагалі-то сподівався, що «Кривбас» і «Шахтар» дограють наступного дня. Тим більше, що зараз у нас настала перерва в чемпіонаті, пов'язана із матчами національної збірної у Лізі націй. Я вважав, що «Шахтар» залишиться у Кривому Розі на ніч, а на другий день команди дограють майже один тайм. У мене навіть й думок не було, що перенесуть на інший рік».

Нагадаємо, проведення матчу «Кривбас» - «Шахтар» було заплановане на 1 вересня 2024 року. Гра розпочалася о 18:00 за київським часом, але на 50-й хвилині за рахунку 1:0 на користь «гірників» (гол забив Степаненко) поєдинок довелося перервати через повітряну тривогу. Згодом було ухвалене рішення про догравання матчу в іншу дату.

Дмитро Вербинський Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 вересня 2024, 03:31 2

На жаль, розгромну перемогу у двох сетах здобула «нейтральна» тенісистка

Коментарі