Що скажуть в Реалі? Вінісіус закликав позбавити Іспанію ЧС-2030

Бразильський вінгер вважає, що спочатку Іспанія має побороти расизм

Бразильський вінгер мадридського «Реала» Вінісіус Жуніор поділився думками щодо Іспанії як однієї з країн-господарок чемпіонату світу з футболу 2030 року:

«Якщо ситуація з расизмом в Іспанії не покращиться до 2030 року, чемпіонат світу з футболу доведеться перенести в інше місце. Я сподіваюся, що Іспанія зможе еволюціонувати і зрозуміти, наскільки серйозними є образи когось через колір його шкіри. У нас є багато часу для розвитку до 2030 року.

Якщо це не зміниться до 2030 року, я думаю, нам доведеться змінити місце проведення, тому що якщо гравець не відчуває себе комфортно і не відчуває себе в безпеці, граючи в країні, де він може постраждати від расизму, то це трохи складно.

Ми сподіваємося, що ситуація може розвиватися далі, вона вже розвивалася до цього часу, але вона може розвиватися набагато стрімкіше, і до 2030 року випадки расизму можуть і повинні зменшитися».

Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу 2030 року спільно проведуть Іспанія, Португалія та Марокко. Також на честь століття турніру свої перші матчі збірні Уругваю, Аргентини та Парагваю проведуть вдома, адже саме Південна Америка була першою господаркою чемпіонату.

Дмитро Вербинський Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 вересня 2024, 21:17 6

Флорентіно планує продати українця в наступне трансферне вікно

Коментарі