Легенда Челсі оцінив склад «синіх», частиною якого є Мудрик

Еммануель Петі – про розмір ростера «пенсіонерів»

Колишній півзахисник лондонського «Челсі» і збірної Франції Еммануель Петі висловив думку про роздутість складу у «пенсіонерів».

«Я вже говорив, що якби я був гравцем у роздягальні «Челсі» просто зараз, я б ставив собі багато запитань. Я б запитував себе, чи правильно я вчинив, прийшовши сюди, тому що в роздягальні, ймовірно, 40-45 гравців.

Я сміявся над цим разом із кимось іще, але це не привід для сміху, тому що як можна провести тренування з 45 гравцями? Максимум - 25, і цього вже достатньо. Але коли у вас 40-45 гравців, як їх усіх можна зробити щасливими? Як переконати їх ставити команду на перше місце, коли між усіма гравцями така конкуренція?

Усі вони молоді, деякі з них уже досягли великих успіхів, але це дуже ризикований підхід. І, на мій погляд, єдності в команді немає. Маресці та членам його штабу знадобиться багато часу, щоб сформувати перший склад.

Потрібно встановити ієрархію в роздягальні між гравцями. Якщо поставити всіх гравців на один рівень, коли їх у вас 45, це буде гр#####ий бардак. Це гр#####ий бардак, це стане пеклом для тренера.

Якщо ви запитаєте Пепа Гвардіолу, Юргена Клоппа, Карло Анчелотті, всіх найкращих тренерів світу, чи були б вони раді тренувати 45 гравців кожного божого дня, вони посміються з вас», - заявив Петі, який із французькою збірною перемагав на Євро і вигравав чемпіонат світу.

Раніше повідомлялося, що в Лондоні оцінили 24 хвилини Михайла Мудрика в матчі «Челсі» з «Кристал Пелас» (1:1) в АПЛ.

Юрій Остроумов Джерело: Squawka
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 вересня 2024, 02:31 5

Жодна з українок в одиночному розряді не зуміла пройти до другого тижня мейджора