Знищений завод УАФ з виготовлення штучних полів у Краматорську

Слідство у справі проти Андрія Павелка та Юрія Записоцького триває

Завод Української асоації футболу (УАФ), який став однією з причин порушення кримінальних проваджень проти колишнього президента асоціації Андрія Павелка, знищено внаслідок обстрілу Краматорська росіянами.

У ніч з 25 на 26 липня 2024 року рф завдала ракетного удару по промзоні Краматорська, внаслідок чого виникла пожежа на території Старокраматорського машинобудівного заводу. Внаслідок пожежі згоріло й майно заводу з виготовлення штучного покриття для футбольних полів, яке тепер не підлягає відновленню. Сумарна балансова вартість пошкодженого обладнання становить понад 107 млн гривень.

Все це майно знаходилося під арештом з 2020 року, коли відкрили одне із кримінальних проваджень проти Андрія Павелка, бо воно є речовим доказом. Слідство проти Павелка та колишнього генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького триває.

Павелко та Запісоцький підозрюються в організації схеми розкрадання державних коштів, виділених у 2017 році на бюджетну програму «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», яку вони здійснювали за допомогою цього заводу УАФ.

Знищений завод УАФ з виготовлення штучних полів у Краматорську

Микола Степанов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 вересня 2024, 10:25 14

Італієць просив серйозних капіталовкладень у команду, але вони відбулися лише після його відходу

Коментарі