Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Іващенко провів в Оболоні гарну роботу»

Колишній тренер «пивоварів» готовий знову очолити київський клуб

Тема нового керманича київської «Оболоні» нині є найактуальнішою у футбольному середовищі України.

Один із представників нашого тренерського корпусу Сергій Ковалець, прізвище якого напередодні було назване як ймовірне на посаду головного тренера «пивоварів», дав коментар Sport.ua щодо цієї ситуації:

«Наскільки мені відомо, керівництво «Оболоні» розглядає декілька варіантів. І якщо мені надійшла б пропозиція від цього клубу, я її з інтересом розглянув би. Як сказав якось відомий німецький фахівець Юрген Клопп, все у тренерській роботі виходить з третього разу (сміється). Можливо, у підміченому ним факті й справді є зерно, тож варто це взяти до уваги.

«Оболонь» - один із самобутніх клубів України, в якому останнім часом не один рік працював Валерій Іващенко - мій колега та хороший товариш. З ним столична команда вдало грала у Першій лізі, підвищившись у ранзі за підсумками сезону-2022/23. Він разом із своїм тренерським штабом провів гарну роботу, завдяки якій вдалося закріпитись у Прем'єр-лізі».

Що стосується Сергія Ковальця, то на тренерський місток «Оболоні» він запрошувався двічі - у період зимового антракту сезону-2009/10 в УПЛ і перед початком езону-2018/19, коли київська команда грала у Першій лізі.

Раніше ми повідомляли, що стало відоме ім'я ще одного кандидата на посаду тренера «Оболоні».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 вересня 2024, 10:25 14

Італієць просив серйозних капіталовкладень у команду, але вони відбулися лише після його відходу